Postet nga: haxhi sinanaj

Ekspertët psikiatrik flasin në Gjykatë pse u tërhoqën nga vlerësimi psikiatrik i Durim Lushajt

 

Burg me kusht dhe 700 euro gjobë ndaj inkasantit për përvetësimin e 360 eurove

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor ish- inkasantin e KEDS-it, Arben Berisha dhe e ka dënuar për përvetësim të 360 eurove.

Dëshmitarët nuk vijnë në gjykimin për 360 euro të faturave të KEDS-it

Për të dytën herë rresht ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish- inkasantit të KEDS-it, Arben Berisha.

Prokurori në udhëtim, s’mbahet seanca ndaj ish-inkasantit të KEDS-it

Ka dështuar të mbahet sot seanca gjyqësore ndaj ish- inkasantit të rrymës, Arben Berisha.

Tensione në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Shaptej të Deçanit

Me tensione është përshkruar seanca për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë e bir, Sali e Durim ...

Vrasja e dy vëllezërve, dëshmitari: I pash të akuzuarit duke e vrarë Burimin

Në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë e bir, Sali e Durim Lushaj, dëshmitari Ramë ...

Vrasja e dyfishtë në Shaptej të Deçanit: Dëshmitari thotë se i pa të akuzuarit me armë në dorë

Një dëshmitar që doli të enjten në gjykatën e Pejës për ta dhënë versionin e vet për një konflikt që rezultoi me dy të ...

Ish-inkasanti i KEDS-it ballafaqohet në gjykatë me tre dëshmitarë