Postet nga: haxhi çekaj

Pse e ktheu Apeli çështjen e avokatit nga Deçani në pikën zero?

Avokatit nga Deçani, Haxhi Cekajt do t’i duhet të përballet sërish me Gjykatën e Prishtinës nën akuzën për mashtrim.

Apeli kthen në rigjykim çështjen e avokatit pejan Haxhi Çekaj

Gjykata e Apelit ka njoftuar se sot ka kthyer në rigjykim çështjen penale ndaj avokatit të akuzuar për mashtrim, Haxhi Çekaj.

Mungon avokati, shtyhet gjykimi për korrupsion në rastin e Pal Lekajt

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë u shty për datën 10 prill për shkak të ...

Gjykimi i Pal Lekajt: Dëshmitari thotë se subvencionet i siguroi me letërnjoftime të shokëve

Ish kryetari i komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, bashkë me Ismet Isufin, Veli Hajdaragën dhe Gani Ramën u ballafaquan me dëshmitë e dëshmitarëve ...

Ish-ministri Pal Lekaj ballafaqohet me dëshmitarët në gjykimin për korrupsion

 

Rrëfimi i dëshmitarit: Subvencionet e Pal Lekajt shkuan për babanë e vdekur para luftës

Subvencione në emër të një personi që kishte vdekur para luftës ishin ndarë nga komuna e Gjakovës në kohën kur ajo drejtohej nga Pal Lekaj, sipas ...

Burg e gjobë për avokatin nga Peja

Gjykata e Prishtinës ka dënuar avokatin Haxhi Çekaj me 6 muaj burg dhe 3 mijë euro gjobë pasi e gjeti fajtor për veprën penale të mashtrimit.

Gjykimi i Pal Lekajt: Drejtori pretendon se nënshkrimi në tender i është falsifikuar

Sot, në gjykimin e Pal Lekajt dhe tre të tjerëve, dëshmoi hetuesi i ATK-së dhe dy ekspertët financiarë.