Postet nga: haxhi avdyli

Uran Ismaili e zë LDK-në në rrenë

Kandidati për deputet nga PDK, Uran Ismaili, në pyetjen për ligjin për produktet e gjakut ka pyetur kandidatin e LDK-së nëse ky ligj ka qenë në ...

Premtimet e LDK-së për mjedisin

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Haxhi Avdyli në #DebatPernime ka premtuar deri në fund të vitit të parë të qeverisjes do të ndalohet djegia e ...

Premtimet e LDK-së për shëndetësinë

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Haxhi Avdyli në #DebatPernime ka premtuar se nuk do të shiten më barna pa banderola si dhe do të ndalen ...

Avdyli i LDK-së- Uran Ismailit: Kur të doni iu mbaj ligjërata për sisteme shëndetësore

Kandidati për deputet nga LDK, Haxhi Avdyli ka replikuar me ministrin në detyrë të Shëndetësisë nga PDK, Uran Ismaili rreth sistemit të shëndetësisë dhe gjendjes ...

LDK premton rritjen e buxhetit për barna nga 30 në 70 milionë euro

Haxhi Avdyli, kandidat për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, ka thënë me ardhjen e Vjosa Osmanit në krye të Qeverisë, sektori i barnave do të menaxhohet ...

Haxhi Avdyli i LDK-së: Do t’i japim sistemit shëndetësor një injeksion financiar

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për deputet, Haxhi Avdyli në #DebatPernime ka deklaruar se sistemit shëndetësor do t’i jepet një injeksion financiar.

Deputeti ia propozon Qeverisë 10 investime në Dukagjin në vend të autostradës

Ndërtimi i autostradës së Dukagjinit pritet të ketë një kosto prej rreth 1 miliard euro.

LDK: Ministri Ismaili më shumë merret me foto se me problemet në shëndetësi

Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), ka mbajtur një konferencë për media në të cilën ka folur për gjetjet e raportit të progresit në ...