Postet nga: Hasan Shala

Përfaqësuesi i Pallatit të Rinisë paralajmëron dërgimin e vendimit të Apelit në Prokurori

Avokati Korab Rexhepi, i cili e përfaqëson në procedurat përmbarimore ndërmarrjen publike lokale Pallati i Rinisë, në emisionin "Kallxo Përnime" paralajmëroi se do ta ...

Ish-kryetari i Apelit tregon kur mund të ndryshohet kamatë-vonesa në çështjet përmbarimore

Ish-kryetari i Gjykatës së Apelit, Hasan Shala, ka treguar në emisionin “Kallxo Përnime” për rastet kur mund të ndryshohet kamatë-vonesa në procedurat e përmbarimit.

Kryetari i Apelit, Hasan Shala me kritika ndaj Këshillit Gjyqësor të Kosovës

 

Kryetari i Apelit përplaset me ministren e Drejtësisë për Komisionin e Jurisprudencës

Kryetari i Gjykatës së Apelit Hasan Shala, ka kritikuar ministren e Drejtësisë për emërimet e anëtarëve të Komisionit për Provimin e Jurisprudencës.

Sonte raporti “Përkëdhelja e Korrupsionit”, që përmban analizën e 40 aktgjykimeve dënuese të korrupsionit gjatë vitit 2020

Sonte në “KallxoPernime” në praninë e krerëve të institucioneve të drejtësisë shfaqen të dhënat e raportit të monitorimit nga organizatat “BIRN” dhe “Internews Kosova”.

Lirohen nga akuza zyrtarët e Urbanizmit në komunën e Skenderajt

Hasan Shala, ish drejtor i Urbanizmit në Komunën e Skenderajt, dhe Sanije Ahmeti, zyrtare në këtë drejtori, aktualisht drejtoreshë e Urbanizmit, janë shpallur të pafajshëm sot nga ...

Përfundon gjykimi ndaj zyrtarëve të urbanizmit në komunën e Skenderajt

Hasan Shala, ish drejtor i Urbanizmit në Komunën e Skenderajt dhe Sanije Ahmeti (zyrtare në këtë drejtori), aktualisht drejtoreshë e Urbanizmit, akuzohen nga prokuroria për keqpërdorim ...

Shala e Ahmeti ulen në bankën e të akuzuarve për projektin e parkut "Te Pishat" në Skenderaj

Hasan Shala, ish drejtor i Urbanizmit në Komunën e Skenderajt dhe Sanije Ahmeti (zyrtare në këtë drejtori), aktualisht drejtoresh e Urbanizmit, janë ulur sot ë bankën e të ...