Postet nga: Hasan Preteni

Preteni: Bordet politike të Kurtit janë ligjore, por nuk janë etike

Ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit(AKK), Hasan Preteni thotë se emërimet e drejtorëve të përkohshëm në bordet e tri ndërmarrjeve publike nga Qeveria Kurti, ...

Vendimi i Gjykatës: Hasan Preteni dhe AKK nuk do t’i marrin 150 mijë euro nga ‘Çohu’

Në gjykimin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, si dhe vet AKK ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovë...

Paqartësi ligjore kush duhet ta mbrojë AKK-në në gjykimin kundër ‘Çohu’

Në gjykimin në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës pë...

Preteni: ‘Çohu’ kishte për qëllim denigrimin tim e të zyrtarëve të AKK-së

Në gjykimin në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës pë...

Preteni: Asnjë Rast Dhune nuk Është Evidentuar si Rezultat i Publikimit të Pasurive

Ish- drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni, ka vlerësuar se Ligji për Deklarimin dhe Prejardhjen e Pasurisë së Zyrtarëve të Lartë, duhet ndryshuar vetëm ...

Shtyhet Seanca ku Hasan Preteni Kërkon nga ‘Çohu’ 150 Mijë Euro për Shpifje

Gjykimi në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës për ...

Hasan Preteni Kërkon 150 Mijë Euro nga ‘Çohu’ për Shpifje

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore në rastin e ish-drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit, AKK, Hasan Preteni, i cili ka paditur për ...

Kosova, Republika pa Kallëzues

Në një prej fjalimeve të fundit si Presidente e Kosovës, Atifete Jahjaga kërkoi që zyrtarët më të lartë të drejtësisë së vendit t’i kushtojnë më ...