Postet nga: hamdi jashari

Vrasja e Fatlind Arifit, Gjykata vendos për të akuzuarin Liridon Uruqi

 

Prokuroria ia lehtëson barrën penale Liridon Uruqit i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit

 

Vrasja në Gjilan, psikiatri flet për gjendjen e të akuzuarit Liridon Uruqi

Nën masa të rrepta sigurie edhe sot ka vazhduar seanca ndaj Lirudon Uruqit, i akuzuar për vrajse të rëndë të Fatlind Arifit, kanosje dhe armë mbajtje pa ...

Vrasja në Gjilan - Liridon Uruqi deklarohet për fajësinë

Liridon Uruqi, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit në fshatin Bresalc të Gjilanit nuk e ka pranuar fajësinë për vrasje dhe kanosje në rigjykimin ndaj tij.

Pas 20 viteve, qytetari thotë se po i lirohet prona e uzurpuar - VIDEO

Murat Limani qytetar nga Prishtina po pretendon se që 20 vite i është uzurpuar prona e tij, të cilën nuk po mundet ta shfrytëzoj, ndonëse thotë se ekziston ...

Kryetari i Novobërdës nuk vjen në Gjykatë

Svetisllav Ivanoviq, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk është paraqitur sot në gjykatë.

Afera me patent- shoferë, të dyshuarve u vazhdohet arresti shtëpiak

Me kërkesë të Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Gjykata sot ka marrë vendim që t'u vazhdohet masa e arrestit shtëpiak edhe për 60 ditë 19 të dyshuarve në rastin e ...

Gjykata Shpall Vendimin për të Akuzuarit për Fajde

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin në rastin e tre të akuzuarve për fajde dhe një tjetri për keqpërdorim të detyrës.