Postet nga: haki rugova

Haki Rugova thotë se kontratën me kompaninë e familjes së tij e ka nënshkruar aksidentalisht

Haki Rugova ka dal sot para gjykatës për të dhënë versionin e tij për akuzën për konflikt interesi lidhur me tenderin që fitoi vë...

Të gjitha zvarritjet në gjykimin e Haki Rugovës për tenderin që e fitoi kompania e vëllait të tij

Aktakuza për konflikt interesi ndaj kryetarit të komunës së Istogut Haki Rugova, është ngritur me mars të vitit 2018, ndërsa vetëm pas 298 ditëve, më 17 janar 2019, Gjykata ...

Haki Rugova nuk paraqitet në Gjykatë, përfaqësuesi i Komunës thotë se është i shtrirë në spital

Haki Rugova, i akuzuar për konflikt interesi nuk është paraqitur sot në Gjykatë, ku pritej të mbahej seanca ndaj tij.

Haki Rugova flet pasi nuk u zgjodh në Kryesinë e LDK-së

Kryetari i Komunës së Istogut dhe ish nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Haki Rugova nuk është zgjedhur në kryesinë e re, e cila u formua ...

Zvarritje në procesin gjyqësor të Haki Rugovës

Ishte marsi i vitit 2018 kur Prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.

Haki Rugova përsëri para gjykatës

 

Haki Rugova flet për kandidaturën e Anton Qunit për kryetar të LDK-së

Njëri nga tre nënkryetarët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Haki Rugova, nuk ka dashur ta komentoi kandidaturën e Anton Qunit, i cili deklaroi se do ...

Gjykimi ndaj Haki Rugovës kthehet në pikën zero

Ishte marsi i vitit 2018 kur prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.