Postet nga: haki rugova

Presidentja Osmani i dërgon telegram ngushëllimi familjes së Haki Rugovës

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes së  ish-nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugova pas vdekjes së tij.

Kryetari i LDK-së, Abdixhiku me telegram ngushëllimi për vdekjen e Haki Rugovës

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku, i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes së ish-nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugova pas vdekjes së tij ...

Vdes ish-kryetari i Istogut, Haki Rugova

Ish- kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, ka vdekur gjatë ditës së sotme.

Aktakuzë kundër Haki Rugovës, ish-nënkryetarit të Komunës së Istogut dhe zyrtarit të Gjeodezisë dhe Kadastrës

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër ish-kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova, për  veprën penale - konflikt interesi, ish-nënkryetarit të Komunës ...

Arsyetimi Apelit për lirimin e Haki Rugovës nga aktakuza për konflikt interesi

Pas më shumë se 3 vite proces gjyqësor, një vendim i shkallës së parë e gjeti fajtor Haki Rugovën për konflikt interesi lidhur me kontratën e ...

Lirimi i Haki Rugovës nga Apeli, Prokuroria do t’i drejtohet supremes

Prokurori i rastit Ali Uka ka paralajmëruar se do të ushtrojë kërkesë për mbrojtjen e ligjshmërisë ndaj aktgjykimit lirues të Apelit ndaj ish-kryetarit të Istogut, Haki ...

Apeli liron nga akuza për korrupsion ish kryetarin e Istogut, Haki Rugova

Gjykata e Apelit e ka liruar nga aktakuza për konflikt interesi, ish kryetarin e Komunës së Istogut, Haki Rugovën.

Anëtari i LDK-së përzgjidhet sekretar në gjimnaz, ndonëse sipas Prokurorisë ndaj tij zhvillohet procedurë penale

Shkodran Hajzeraj pjesë e Lidhjes Demokratike të Kosovës është përzgjedhur sekretar në gjimnazin “Haxhi Zeka” në Istog, ndonëse ndaj tij, sipas Prokurorisë së Pejës, është duke ...