Postet nga: Haki Gecaj

Gjykimi për krime lufte, i akuzuari Remzi Shala ballafaqohet me deklarimet e dëshmitarëve

Dëshmitarë të rinj kanë dhënë dëshminë e tyre në gjykimin për krime lufte që po zhvillohet ndaj ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala.

I akuzuar për krime lufte, ish-luftëtari i UÇK-së jep mbrojtjen: Kam luftuar kundër ushtrisë serbe, nuk jam marrë me civilë

Ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala, të premten ka dhënë mbrojtjen e tij para Gjykatës së Prizrenit, ku po gjykohet për krime lufte.

Shpallet aktgjykimi në rastin e ish-policëve të Kosovës të akuzuar për marrje ryshfeti dhe të tjerëve për kontrabandë me mallra e shmangie tatimore

Gjykata e Prishtinës ka shpallur të hënën aktgjykimin në rastin e ish-policëve të Kosovës, Hasip Kiki, Bekim Sylejmani dhe Samed Ballazhi, të akuzuar nga Prokuroria ...

Përplasje e kundërshtime mes dëshmitarëve në gjykimin e luftëtarit të UÇK-së për krime lufte

Mes ballafaqimeve dhe kundërshtimeve të dëshmitarëve Xhafer Shukolli dhe Shefki Bujari të hënën në Gjykatën e Prizrenit ka vazhduar gjykimi i ish-pjesëtarit të ...

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari rrëfen se si kishte mjekuar të plagosurit

Remzi Shala, i njohur në kohën e luftës me nofkën “Molla e Kuqe”, është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Gjykimi i Remzi Shalës për krime lufte, Ganimete Përteshi tregon momentin kur vjehrri i saj u mor nga shtëpia

Një dëshmitare, e cili po dëshmon në gjykimin e ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala, i njohur në kohën e luftës me ...

Në gjykimin për krime lufte të ish-ushtarit të UÇK-së propozohet të dëgjohen disa dëshmitarë

Në rigjykimin e ish-luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shalës, palët në procedurë janë pajtuar që të dëgjohen edhe disa dëshmitarë.

Gjykimi i Remzi Shalës për krime lufte, dëshmitari: Kam dëgjuar që Haxhi Përteshi është vrarë nga serbët

Dëshmitari Muhamet Bilalli, i cili po dëshmon në gjykimin e ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, ka deklaruar se i ndjeri ...