Postet nga: Haki Abazi

Abazi: Marrëveshja e përkohshme për targat, një test për Serbinë

Përfundimet nga Samiti në Slloveni, liberalizimi i vizave, dialogu me Serbinë, dhe përmbushja e obligimeve në procesin evropian, janë disa nga temat të cilat komisioni për Punë ...

S'ka kuorum në Komisionin për Punë të Jashtme, dështon intervistimi i kandidatëve për ambasadorë

Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Kosovës, Haki Abazi, ka akuzuar opozitën e këtij komisioni, përkatësisht deputet Ariana Shoshi-Musliu dhe ...

Vetëm dy shqiptarë nga rajoni në mesin e folësve në forumin prestigjioz austriak, ‘Alpbach’

Forumi Evropian ‘Alpbach’ (EFA) është duke u mbajtur në Austri që nga data 24 gusht dhe pritët të përfundoj më tre shtator.

Zymi: Nuk ka ekspertë mjedisorë nëpër institucione, Qeveria duhet t'i auditojë punësimet

Flutra Zymi, aktiviste e shoqërisë civile e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë dhe ...

Kelmendi: Kosova ka potencial të jashtëzakonshëm për energji solare

Visar Kelmendi, drejtor ekzekutiv i Green Energy Technologies, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë ...

Çavdarbasha: Raporti i grupit punues ministror ka identifikuar shumë shkelje për të gjitha hidrocentralet

Zëvëndësministrja e Ministrisë së Mjedisit, Linda Çavdarbasha, e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit ...

Haki Abazi: Ka munguar vullneti politik që mjedisi të jetë qendër e zhvillimit ekonomik të qëndrueshëm

Haki Abazi, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe anëtar i “Grupit të Gjelbër” në kuadër të Kuvendit të Kosovës, i ftuar në konferencën “Marrë...

Viola Von Cramon: Kosova duhet të përqendrohet në energji solare dhe me erë

Viola Von Cramon – Taubadel, deputete e Parlamentit Evropian dhe anëtare e Grupit të të Gjelbërve në kuadër të Parlamentit Evropian e ftuar në konferencën “Marrëveshja ...