Postet nga: hakerat

Qëndrimi i KMShK-së: Si t’iu qasen mediat informacioneve dhe dokumenteve që rrjedhin nga burime të ndryshme

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës ka dalur me qëndrim lidhur me mënyrën se si t’iu qasen mediat informacioneve dhe dokumenteve që rrjedhin ...

Hakerat publikojnë listën e personave në kërkim nga Policia Vlorë dhe Tiranë

“Homeland justice” ka publikuar listën e personave të shpallur në kërkim nga policia e Vlorës dhe Tiranës.

Çfarë duhet të bëni kur dikush futet në Facebook-un tuaj

Pse dikush do të ketë nevojë për llogarinë tuaj në Facebook?

Hakerohen telefonat inteligjentë të 9-të punonjësve të Departamentit të Shtetit

Telefonat Iphone të të paktën nëntë punonjësve të Departamentit amerikan të Shtetit janë bërë objekt sulmesh kibernetike, përmes një programi përgjimi të sofistikuar të ...

Grupe kriminale punësojnë hakera për të grabitur para nga kompanitë

Rastet e hakerimit të sistemeve kompjuterike të kompanive të mëdha, duke u kërkuar atyre sasi të mëdha parash në shkëmbim të çbllokimit të kompjuterave, përmes ...

Fushë Kosovë: Raportohet formë e re e vjedhjes nga kartelat e bankave

Një qytetar në Fushë Kosovë ka raportuar në Policinë e Kosovës se persona të panjohur i kanë hakuar kartelat e tij bankare dhe i kanë shfrytëzuar ato pë...

Sulmohet ueb-faqja e RTK-së - FOTO

Ueb-faqja e portalit të Radio Televizionit Publik të Kosovës është hakuar. Aktualisht ueb-faqja e RTK-së është jashtë funksionit.