Postet nga: hajrulla çeku

Zëvendësministër te Rama, ministër te Kurti

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në qeverinë e re të Kosovës do të udhëhiqet nga Hajrulla Çeku.

Hajrulla Çeku pranon zyrtarisht detyrën e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Hajrulla Çeku, ministri i ri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka pranuar sot zyrtarisht detyrën nga zëvëndësministri në detyrë, Engelbert Zefaj.

Ish-zëvendësministri i Shqipërisë anëtarësohet në Vetëvendosje

Ish-zëvendësministri i Turizmit dhe Mjedisit i Shqipërisë dhe aktivisti i shoqërisë civile nga Prizreni, Hajrulla Çeku, që nga sot I është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje.

Hajrulla Çeku dorëhiqet nga pozita e zëvendësministrit në Shqipëri

Hajrulla Çeku ka dhënë dorëheqje nga pozita e zëvendësministrit të Turizmit dhe Mjedisit në Shqipëri.

Trashëgimia Kulturore Është Vet Shteti

Ky vend ka halle të tjera, më urgjente, dhe trashëgimia kulturore nuk është prioritet. Me gjithë këtë nivel të varfërisë, mungesës së vendeve të punës, ...

MPJ e Pasigurt për Aplikim në UNESCO

Zëvendës Ministri i Punëve të Jashtme, Valon Murtezaj në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ tha se ende nuk dihet nëse Kosova do të aplikojë sivjet për ...

Pak Qytetarë në Protestën pas Tragjedisë në Prizren

Pak Qytetarë në Protestën pas Tragjedisë në Prizren

Një numër i vogël i protestuesve morën pjesë sot në tubimin që u mbajt në qendër të Prizrenit, pas vdekjes tragjikë të vajzës trevjeçare, ...

Komunat në Gjyq

Komunat në Gjyq

Në emisionin “Jeta në Kosovë” u debatua për kryetarët, ish kryetarët dhe zyrtarët komunalë të Kosovës të cilët gjatë viteve kanë pasur punë me ...