Postet nga: hajrulla çeku

Nuk dihet numri i përgjithshëm i artefakteve muzeore, Ministria e Kulturës nis hartimin e regjistrit 

Kosova ende nuk ka një regjistër të të gjitha artefakteve të trashëgimisë që ndodhen në institucione muzeore dhe arkeologjike kosovare. 

Hajrulla Çeku: Do ua rrisim rrogën udhëheqësve të institucioneve kulturore

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka thënë se do të propozojë që udhëheqësit e institucioneve kombëtare të kulturës, siç është drejtori ...

Çeku: Në Këshill është Shkurta e Teatrit e jo e Vetëvendosjes

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, në emisionin 'Kallxo Përnime' ka thënë se anëtarja e emëruar në Këshill Drejtues të Teatrit Kombë...

Ministria planifikon ta shndërrojë kompleksin e Jasharajve në pikë referuese turistike

Ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, në 'Kallxo Përnime' shpalosi planet e tij për të ‘rigjallëruar’ kompleksin memorial "Adem Jashari".

Çeku: "Europa Nostra" do të vizitojë Manastirin e Deçanit për të përpiluar raport të ri

Organizata “Europa Nostra” ,e cila e ka futur Manastirin e Deçanit në listën e ngushtë të 7 monumenteve të rrezikuara, do të vizitojë monumentin për të përpiluar ...

Ministri Çeku parasheh mundësinë për padi ndaj Serbisë për moskthimin e artefakteve

Ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, në mesin e hapave që planifikon t’i ndërmarrë për kthimin e artefakteve etnografike dhe arkeologjike në ...

Rrëfimi i ministrit Hajrulla Çeku - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” i ftuar është ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, për të diskutuar për kulturën e sportin ...

Ministri Hajrulla Çeku nderon figurën e Shaqir Hotit 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka bërë homazhe para Teatrit Kombëtar për të nderuar figurën e Shaqir Hotit, i cili vdiq dje.