Postet nga: Hajrip Krasniqi

E pazakontë, avokatëve nuk u lejohet hyrja në Gjykatën e Prishtinës

 

Ish-zëvendësministri ankohet në gjykatë se është i kërcënuar

Fatir Berzati, ish- zëvendësministër i Zhvillimit Ekonomik, u ankua sot para gjykatës se po kërcënohet nga tashmë i akuzuari, Adem Hodza.

Tensione në seancën e gjykimit të deputetit të Listës Serbe

Pas një orë e gjysmë debat e tensione, është ndërprerë seanca gjyqësore ndaj deputetit të Listës Serbe, Adem Hodza.

Detaje të reja në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, prokurori flet për zgjerimin e aktakuzës

Të akuzuarit për vrasjen e Abedin Bytyqit në Peqan të Suharekës japin mbrojtjen e tyre. Abedin Bytyqi u vra në mënyrë mizore në 6 tetor të vitit 2016.

Vrasja e Skender Limajt në Banjë të Malishevës, nis rigjykimi

Në tri seanca Prokuroria Speciale dhe pesë mbrojtësit e të akuzuarve, nuk po merreshin vesh rreth aktgjykimit të Gjykatës Supreme, e cila e kishte kthyer rastin në rigjykim ...

Në gjykimin e deputetit të Listës Serbe, i dëmtuari kërkon përjashtimin e Gjykatës së Dragashit

Në gjykimin e deputetit të Kuvendi të Kosovës nga radhët e Listës Serbe, Adem Hodza, i akuzuar për kanosje, Fatir Berzati, i cili në këtë ...

Dëshmitarë të Rinj në Rastin “Reshtani”

Në Gjykatën Themelore në Prizren për sot ishte paraparë të jepej fjala përfundimtare në rastin “Reshtani”, mirëpo, pasi që Nuhi Kryeziu (babai i viktimës, Burim ...