Postet nga: Haga

Apeli i Hagës refuzon lirimin me kusht të ish krerëve të UÇK-së

Gjykata e Apelit e Dhomave të Specializuara e ka refuzuar kërkesën për lirim të përkohshëm të ish krerëve të UÇK-së që po akuzohen ...

Gjykata Speciale mban seancën e radhës statutore ndaj ish krerëve të UÇK-së

Sot më 24 mars do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për çka u takuan dje gjyqtarët dhe prokurorët e Speciales?

Gjatë ditës së djeshme në Gjykatën Speciale pati zhvillime. Në një takim nga distanca, diskutuan gjyqtarët dhe prokurorët e këtij institucioni.

Mbrojtja e Thaçit thotë se Specialja s’ka juridiksion për gjykimin e tij

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Specializuara dhe në Zyrën e Prokurorit të Specializuar në Hagë, disa mocionet e parakohshme, ...

Sot konferenca e tretë statusore për Thaçin dhe të tjerët

 

Mbrojtja e 'Komandant Calit' kërkon lirimin nga paraburgimi

Mbrojta e të akuzuarit Sali Mustafa, ka paraqitur Gjykatës Speciale kërkesë për lirim nga paraburgimi të mbrojturit të tyre.

Gjykata Speciale mban seancën e radhës ndaj ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa

Gjykata Speciale ka caktuar konferencën e tretë të statusit në rastin e ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa.

Jakup Krasniqi refuzoi ushqimin dhe pijet gjatë transferimit për në Hagë

Në raportin e Gjykatës Speciale për arrestimin e Jakup Krasniqit tregohet se si ish kryetari i Kuvendit të Kosovës kishte refuzuar ushqimin dhe pijet që i ishin ...