Postet nga: Haga

Mbrojtja e viktimave në gjykimin kundër Salih Mustafës kërkon nga gjykata të shkojë në Zllash

Ndaj ish eprorit të UÇK-së Salih Mustafa, që vepronte në zonën e Llapit  një vit pas arrestimit të tij sot filloi shqyrtimi gjyqësor në Gjykatën Speciale ...

Gjykimi ndaj Salih Mustafës në Hagë fillon më 15 shtator

Trupi gjykues i Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë ka vendosur që procesi gjyqësor ndaj Salih Mustafës, të fillojë më 15 shtator 2021.

Rasti Salih Mustafa, sot konferenca përgatitore për gjykim

Sot në Hagë do të mbahet konferenca përgatitore për gjykimin në rastin e ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih Mustafa. Nga Gjykata Speciale kanë bërë të ditur ...

Sot seanca e radhës në Hagë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Seanca e radhës statusore ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit do të mbahet sot, duke filluar nga ora 11:00.

Apeli i Hagës refuzon lirimin me kusht të ish krerëve të UÇK-së

Gjykata e Apelit e Dhomave të Specializuara e ka refuzuar kërkesën për lirim të përkohshëm të ish krerëve të UÇK-së që po akuzohen ...

Gjykata Speciale mban seancën e radhës statutore ndaj ish krerëve të UÇK-së

Sot më 24 mars do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për çka u takuan dje gjyqtarët dhe prokurorët e Speciales?

Gjatë ditës së djeshme në Gjykatën Speciale pati zhvillime. Në një takim nga distanca, diskutuan gjyqtarët dhe prokurorët e këtij institucioni.

Shtatë ftesa në Hagë, KMDLNJ reagon për mënyrën e thirrjes

KMDLNJ përmes një kumtese për media ka thënë se çdo i ftuar nga Gjykata Speciale ka të drejtë ta dijë se në çfarë cilësie po ftohet.