Postet nga: Habibe Salihu

Prokuroria: Luftëtari i 3 luftërave bleu banesë me para të fituara nga droga

Kanë kaluar thuajse dy vite që kur Gjykata e Prishtinës dënoi me gjobë e burg Shahedin e Sefer Hasanin pasi i shpalli fajtorë për veprën penale ...

Sami Lushtaku e quan ‘proces politik’ gjykimin e tij për arratisjen nga QKUK

Në Gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

I akuzuari për krime lufte pretendon në alibi për kohën dhe vendin e vrasjeve

Në gjykimin e të akuzuarit për krime lufte, Zoran Gjokiq, mbrojtësi i të akuzuarit, Lubomir Pantoviq, ka kërkuar të hedhet poshtë aktakuza.

Dëshmitari: Ramush Haradinaj ndikoi në lirimin e një njeriu nga burgu

Në gjykimin për vrasjen e një polici të UNMIK-ut dhe të një polici të Kosovës, ngjarje që ka ndodhur në vitin 2004, ka vazhduar me dëshminë e tij ...

Zoran Gjokiq mohon vrasjet gjatë luftës në Pejë

Zoran Gjokiq , i akuzuar për krime lufte në lagjen 'Kristal' të Pejës u deklarua i pafajshëm për të gjitha akuzat.

Shkumbin Mehmeti: Policët e UNMIK-ut duhej t’i çarmatosnim, t’i zhvishnim e t’i lidhnim për lisa

Në gjykimin e Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit, të akuzuar për vrasjen e një polici të UNMIK-ut dhe një polici të Kosovës, ngjarje që ka ndodhur në vitin 2004, ...

Polici i Kosovës rrëfehet për vrasjet e pasluftës përfshirë vrasjen e kolegut

Në gjykimin për sulmin ndaj zyrtarëve policorë të UNMIK-ut dhe Kosovës, ngjarje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2004, sulm për të cilin akuzohen Bedri Krasniqi ...

Skandal: Dëshmitari i vrasjeve të pasluftës bartet në një furgon me Bedri Krasniqin

Në gjykimin e Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit, të akuzuar për vrasjen e zyrtarëve policorë të UNMIK-ut, ngjarje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2004, në cilësi ...