Postet nga: Habibe Salihi

Dështon seanca ndaj Nenad Rikalos dhe të tjerëve të akuzuar për korrupsion

 

Betim Reçica dhe zyrtarët e tjerë të MI-së deklarohen për fajësinë

Betim Reçica, ish sekretar në Ministrinë e Infrastrukturës, i akuzuar për disa vepra penale, ndër to ushtrim ndikimi, shpëlarje parash, duke përfshirë edhe dy ...

Asnjë arsyetim në aktakuzë lidhur me konstatimin se Presidenti nuk ishte i njoftuar për deportimin e 'gylenistëve'

Aktakuza 'voluminoze' e Prokurorisë Speciale e cila konstatoi se ish-Presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe ish-kryeministri, Ramush Haradinaj nuk ishin të informuar në lidhje me deportimin e gjashtë shtetasve ...

Deklarimi rreth fajësisë i të akuzuarve për deportimin e 6 shtetasve turq

Në kohën kur po bëhen tre vite prej se gjashtë shtetas turq ishin deportuar nga Kosova, tre zyrtarë të lartë shtetëror janë ulur në bankën e ...

Njëri nga 3 të akuzuarit për shpëlarje parash e pranon fajësinë

I akuzuari Mirsad Popova e ka pranuar fajësinë në akuzën për shpëlarje parash, ndërsa dy të akuzuarit e tjerë Arjan Ibriqi dhe Blerim Gerbeshi nuk ...

9 vite të akuzuar për votat e vjedhura të LDK-së, PDK-së e Vetëvendosjes e partive të tjera

Edhe pse kanë kaluar afër nëntë vite nga zgjedhjet e vitit 2010 pesë komisionerë të zgjedhjeve po vazhdojnë të përballen me ligjin për atë që prokuroria e ...

Dëshmitari rrëfen si bleu leje të vozitjes për 200 Euro

Në gjykimin për kontrabandim me emigrantë, ku të akuzuar janë Muzafer Sejdiu (ndaj të cilit procedura penale është veçuar sepse gjendet jashtë vendit dhe  deri më tani është ...