Postet nga: gurthyesit

Boletini: Shteti ka blerë zhavorr të nxjerrë ilegalisht në vlerë 54 milionë euro

Besnik Boletini, hulumtues në organizatën "Çohu", në emisionin e KALLXO.com ka folur rreth rentës minerare për gurthyesit në Kosovë.

Prebreza: Mbretërinë e gurthyesve e sundojnë kompanitë që merren me shtrimin e asfaltit

Në ligjin për rimëkëmbjen ekonomike është vendosur një nen i cili sjellë shumë përfitime për gurthyesit dhe kompanive që merren me aktivitete minerare, pasi që ...

Pazari për milionat e gurthyesve - LIVE

Pazari për milionat e guthyesve është emisioni i sontëm i KALLXO.com.

(Dokument) Bizneset e gurëthyesve që përfitojnë nga Ligji për Rimëkëmbje

Nga Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike do të përfitojnë edhe gurthyesit dhe kompanitë të cilat kanë licenca për eksploatim nga Komisioni i Pavarur për Miniera ...

Shpjegimi i ministres Bajrami për ‘favoret’ për gurthyesit e politikës nga Ligji për rimëkëmbjen ekonomike

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, në intervistën për KALLXO.com përballë Jeta Xharrës ka folur për lirimin e bizneseve të gurthyesve dhe mineraleve nga tatimet ...

Kryetari i Shtimes flet për gurthyesit në fshatin Reçak

Kryetari i Komunës së Shtimes në emisionin ‘Jeta në Komunë’ ka dhënë sqarime për gurthyesit të cilët operojnë në fshatin Carralevë dhe në fshatin Reçak.