Postet nga: Grupi Albkings

Shkatërrimi i grupit 'AlbKings' - VIDEO

Kallxo Përnime po transmeton emisionin ekskluziv - Shkatërrimi i grupit “AlbKings”.

Siguria në shkolla dhe rreziqet nga përdorimi i rrjeteve sociale, mblidhen struktura e sigurisë dhe të arsimit në Obiliq

Struktura e komanduese e Policisë dhe përfaqësues të arsimit të Komunës së Obiliqit kanë mbajtur një takim lidhur me sigurinë në shkolla dhe fenomenet shqetësuese që ...

Pse u mbyll grupi "AlbKings”?

Brenda më pak se një jave, Kosova është rrezikuar nga rrjetet sociale.

Prokurorja që u doli në mbrojtje grave duke e "shpartalluar" grupin "AlbKings" në "Telegram"

Elza Bajrami, zëvendëskryeprokurore dhe njëherazi prokurore në Departamentin e Përgjithshëm në Prishtinë, ka njoftuar se është mbyllur përfundimisht grupi “AlbKings” në rrjetin social “Telegram”, ...

Prokuroria apelon që të dëmtuarat në rastin e 'Albkings' të paraqiten në polici për të bashkëpunuar

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka apeluar të gjitha vajzat dhe gratë që janë të dëmtuara në rastin e “Albkings”, përmes së cilit grup iu janë shpërndarë video ...

Arrestohet njëri nga administratorët e grupit ‘Albkings’ në Telegram që shpërndanin pamje denigruese të vajzave

Është arrestuar një nga administratorët e grupit “Albkings” në rrjetin social “Telegram”, në të cilin shpërndaheshin të dhëna personale, emra, mbiemra, numra të telefonit si dhe video ...