Postet nga: grevat

Syla - Kurtit: E ke tepru me kërcënime dhe shantazhe

Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Blerim Syla, ka reaguar pas deklaratës së sotme të kryeministrit, Albin Kurti, i cili uroi që ...

Grevat në sektorin publik vazhdojnë edhe sot

Shërbyesit civilë, mësimdhënësit e shkollave fillore, të mesme dhe profesorët e universiteteve edhe sot do të vazhdojnë grevën në gjitha komunat e Kosovës

Prizren, administrata në grevë, një orë ‘paralizë’ e shërbimeve komunale

Edhe në Prizren, shërbyesit civilë të komunës janë futur në grevë nga ora 10:00 deri në ora 11:00.

Projektligji për Pagat sjell vendin buzë kolapsit

Rreth 20 mijë shërbyes civilë të Kosovës pritet që nga sot t’i bashkangjiten "valës' së grevave në vend, të nisura nga mësimdhënësit, mjekët ...

A ishte rritja e rrogave të qeveritarëve shkas për grevat?

Rritja e pagave dhe beneficioneve për zyrtarët e lartë qeveritarë, vazhdon të shihet si një prej shkaqeve që çuan në rritjen e pakënaqësive sociale në Kosovë.

Haradinaj: Ligji për pagat i zgjidh problemet e grevave

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha se pakënaqësitë sociale që janë shpërfaqur këto ditë nga punëtorë të sektorëve të ndryshëm publikë në ...

Haradinaj për grevat: Qeveria e ka kryer punën e vet, tani i takon vetëdijes së sindikatave

Pas mbledhjes së Qeverisë se Kosovës, kryeministri Ramush Haradinaj ka folur edhe për grevën në arsim për të cilën ka thënë që puna e ...

Vala e grevave në sektorin publik trondit Kosovën

Zyrtarët paralajmërojnë se kërkesat për rritje pagash nga mësuesit, kirurgët, stafi komunal dhe të tjerë mund ta falimentojnë Kosovën, por disa ekspertë thonë ...