Postet nga: Greva

BSPK paralajmëron grevë dhe protestë në sektorin publik

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), kanë paralajmëruar se me datën 12 maj do të mbajnë grevë 1 orëshe, për të punësuarit e sektorit ...

BSPK vendos: S’do të ketë grevë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka vendosur që mos të hyjnë në grevë për kërkesat e tyre drejt Qeverisë së Kosovës.

SBAShK-u nuk tërhiqet: Pas 20 prillit mund të nisim grevën

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës (SBAShK) Rrahman Jasharaj, ka bërë të ditur se nuk do të tërhiqen ...

Maqedoni: Mësimdhënësit në të gjithë shtetin nga nesër në grevë

Kryetari i Sindikatës së Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, Jakim Nedelkov njoftoi se nga nesër me miratimin e shumicës do të fillohet greva ashtu siç ë...

Rigjykimi për terrorizëm, dështon seanca për shkak të grevës

Rigjykimi ndaj Leonis Frangut, i ngarkuar me vepër penale të terrorizmit ka dështuar të mbahet dje (e enjte).

Rasti ‘Gylenistët’, shtyhet gjykimi ndaj ish-shefit të AKI-së

Në rastin e njohur si “Gylenistët”, seanca gjyqësore e planifikuar të mbahej sot është shtyrë pasi stafi administrativ i gjykatave janë në grevë.

Stafi administrativ i Gjykatës së Prizrenit hyn në grevë

Administrata e Gjykatës së Prizrenit, nga dita e sotme ka hyrë në grevë.

Stafi administrativ i Prokurorisë së Prizrenit hyn në grevë

Punëtorët e administratës të Prokurorisë së Prizrenit nga dita e sotme kanë hyrë në grevë.