Postet nga: greva e mesimdhenesve

Peja vendosi se si do të kompensojë orët e humbura gjatë grevës

Nxënësit e shkollave të Pejës pushimin veror do ta kenë një javë më vonë nga ajo që ishte paraparë përmes vitit kalendarik.

Shkollat e Prishtinës kompensojnë orët e grevës me orën e 7-të

Komuna e Prishtinës ka filluar që të gjejë mënyrën se si t’i kompensojë orët e humbura gjatë grevës së mësimdhënësve.

Obiliqi vendos për kompensimin e orëve, kundërshtohet nga SBAShK

Pasi që Ministria e Arsimit ditë më parë kishte vendosur që formën e kompensimit të orëve të humbura të grevës t’ia lë në duar DKA-ve, Komuna ...

Sot pritet të merret vendimi final për kompensimin e orëve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, tha se sot do të vendoset për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës tri javëshe të ...

SBAShK: Kompensimi i orëve bëhet vetëm nëse MAShT tërheq vendimin

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, Rrahman Jasharaj vazhdon të mos heqë dorë nga qëndrimet e tij në lidhje me kompensimin e orë...

Këshilli i Prindërve mirëpret kompensimin e orëve të humbura për shkak të grevës në arsim

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Ymret Reshiti tha se mirëpret vendimin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë që të kompensohen orët ...

SBAShK-u e quan të ‘ngutshëm’ vendimin MAShT-it për kompensimin e orëve të humbura

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe të Kulturës së Kosovës (SBAShK), Rrahman Jasharaj, vendimin e ministrit të MAShT-it për kompensimin e orë...

Kryetari i Vushtrrisë: Fillimi i mësimit varet nga SBASHK

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri në lidhje me grevën e mësimdhënësve ka thënë se fillimi i procesit mësimor varet nga Sindikata ...