Postet nga: gratë e kthyera nga siria

Prokuroria: Si paguheshin tri gratë kosovare nga ISIS-i?

Prokuroria Speciale e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj tri grave të kthyera nga Siria, nën pretendimin se M....

Dënimi i parë për gratë e rikthyera nga Siria

Gjykata e Prishtinës i ka shqiptuar dënim me kusht prej 2 vjet e gjysmë të kthyerës nga Siria, Merita Aliut.

Pendimi i Kosovares për rrugëtimin për në Siri

E kthyera nga Siria Merita Aliu e cila sot në Gjykatë është përballur me akuzat për qëndrimin e saj në Siri gjatë kohës së luftimeve, e ...

24 grave të kthyera nga Siria u vazhdohet masa e arrestit shtëpiak, katër të tjera lirohen

Gjykata e Prishtinës duke vendosur në kërkesën e Prokurorisë Speciale ka marrë vendim që ndaj 24 grave të kthyera nga Siria të vazhdohet masa e arrestit shtëpiak ...

Prokuroria: Jemi duke e trajtuar me prioritet rastin e grave të kthyera nga Siria

Prokuroria Speciale po kërkon përsëri vazhdimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj grupit të grave të kthyera nga Siria të cilat po dyshohen se që ...

Prokuroria kërkon vazhdimin e arrestit shtëpiak për gratë e kthyera nga Siria

Prokuroria Speciale ka kërkuar vazhdim të masës së arrestit shtëpiak ndaj grupit të grave të kthyera nga Siria të cilat po dyshohen se që nga viti 2014 e ...

Gjykata u cakton arrest shtëpiak edhe grupit të tretë të grave të kthyera nga Siria

Edhe tri grave dhe dy vajzave të mitura të kthyera nga Siria, të cilat sot dalën para Gjykatës në Prishtinë nën dyshimin se që nga viti 2014 e ...