Postet nga: granti i performancës

Ramiz Lladrovci ia dedikon Hashim Thaçit fitoren e grantit të përformancës

Komuna e Drenasit ka fituar sërish grantin e performacës nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në vlerë prej 2 milionë e 34 mijë e 775 euro.

Si do të ndëshkohen komunat që raportojnë rrejshëm për indikatorët e performancës?

Elbert Krasniqi, ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), deklaroi se asnjë ministri para tij nuk ka dërguar ekipe në terren për të verifikuar gjendjen e raportuar ...

Diskualifikimi i Komunës së Skenderajt nga granti i performances, reagon Bekim Jashari

Ish-kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar pasi kjo komunë është diskualifikuar nga gara për grantin e performancës komunale për vitin 2020, që përfshinë ...

23 komuna fitojnë grant të performancës për mjedis të pastër

Sot janë ndarë çmimet për Grantin e Performancës Komunale për Mjedis të Pastër për 23 komunat fituese.

Diellor Gashi tregon si maten performanca komunale dhe granti i performancës

Diellor Gashi nga Ministria e Pushteti Lokal ka folur lidhur me mënyrën si bëhet vlerësimi i performancës së komunave.

Cilët kryetarë komunash u ankuan për performancën komunale të Drenasit?

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, në emisionin "Kallxo Përnime" për herë të parë ka treguar emrat e kryetarëve të komunave që janë ankuar pas ...

Komuna e Vushtrrisë nënshkruan marrëveshje për grantin e performancës prej 335 mijë euro

Komuna e Vushtrrisë ka nënshkruar gjatë ditës së sotme marrëveshjen për Grantine Performacës, për performancë të lartë.

23 komuna marrin grante për performancën e tyre

Ministrja e Administrimit të Pushtetit Lokal, Emilija Redžepi, bashkë me kryeministrin në detyrë, Albin Kurti, kanë marrë pjesë në takimin e organizuar bashkë  me kryetarët e 23 komunave të ...