Postet nga: granti i performances komunale

Zvarritja e tenderit, Kaçaniku humb projektin në vlerë rreth 291 mijë euro

Komuna e Kaçanikut e ka humbur grantin në vlerë 236 mijë euro të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal për shkak të shkeljeve në tender, ankesave në OSHP dhe ...

MAPL hap procedurat për grantin e performancës së komunave - VIDEO

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) përmes një  konference për medie njoftoi për hapjen e procedurave për raportim nga komunat për Grantin e Performancë...

Me 4.5 milionë euro nga Granti i Performancës pritet të ndërtohet dhe zgjerohet sheshi në Drenas

4.5 milionë euro që i ka fituar nga Granti i Performancës komunale, kryetari i Drenasit Ramiz Lladrovci ka vendosur që të realizojë një projekt në qytet.

Komuna e Skenderajt diskualifikohet nga gara për grantin e performancës

Komuna e Skenderajt është diskualifikuar nga gara për grantin e performancës komunale që e organizon Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Islam Latifi: Është krijuar huti mes raportit të performancës dhe grantit të performancës

Islam Latifi, kryesues i bordit te Forumit të Koordinatorëve të Performancës, tha se ekziston një amulli mes kritereve të grantit të performancës dhe raportit të perfomancës.

Ramiz Lladrovci pranoi medalje nga Albin Kurti

Komuna e Drenasit e udhëhequr nga Ramiz Lladrovci është zgjedhur Komuna me performancën më të mirë për vitin 2019, nga Ministria e Administrimit Lokal (MAPL).

Zgjedhen fituesit e grantit të performancës komunale, Drenasi në vendin e parë

Komuna e Drenasit është  komuna me performancën më të mirë, duke u zgjedhur fituese në vendin e parë të grantit të performancës komunale, që jepet nga Ministria e ...

MAPL do t’u ndajë komunave mbi 4.3 milionë euro

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të ndajë mbi 4.3 milionë euro për komunat e Kosovës për projekte kapitale në kuadër të Grantit të Performancës ...