Postet nga: grantet

Shpërndahen rreth 8 milion euro për fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa nëpërmjet një video mesazhi drejtuar fermerëve, ka treguar se në këto gjashtë javë janë realizuar pagesat ...

Ministria e Bujqësisë fton fermerët që të aplikojnë për subvencione me fond prej 25 milionë euro

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot ka hapur fazën e aplikimit për pagesa direkte apo subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.

Ilir Limaj, bujku që merr subvencione qumështi pa asnjë lopë

Ndarja e mbi 45 milionë eurove nga Qeveria e Kosovës për grante dhe subvencione në bujqësi ka hapur një derë për përfitime nga aferat e korrupsionit.

Bujqit e Kosovës ankohen për kushtet e tyre

Federata Sindikale e Bujqve të Kosovës në një konferencë për media para Qeverisë së Kosovës ka paraqitur mos kënaqësitë e tyre karshi ministrisë së Bujqë...

Programi i USAID ka forcuar komunikimin ndëretnik

USAID në Kosovë me projektet e veta ka arritur të krijojë vende të reja pune dhe t’ua lehtësojë jetën qytetarëve.

Bujqit paralajmërojnë protestë kundër qeverisjes Haradinaj

Drejtuesit e Federatës Sindikale të Bujqve të Kosovës kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për qeverinë e udhëhequr nga Ramush Haradinaj dhe punën e ...

Dita e Vetëpunësimit për Nxitje të Ndërmarrësisë

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) shënuan “Ditën e Vetëpunësimit” me anë të një ...

54 Mijë Euro për 3 Qendra Grumbulluese të Qumështit

Drejtoria e Bujqësisë e Komunës së Gjakovës ka ndarë 54 mijë euro për ndërtimin dhe pajisjen me të gjitha mjetet e nevojshme të tri qendrave grumbulluese ...