Postet nga: grante

OJQ-të përfituese nga fondet e Qeverisë për komunitetet pakicë, rasti po trajtohet edhe nga Prokuroria

Zyra për Çështje të Komuniteteve (ZÇK), e kryeministrisë së Kosovës i ka dhënë shumicën e granteve, afër gjysmë milion euro të dedikuara për ...

Rrjeti i Grave të Kosovës ndan grante në vlerë 80 mijë euro, këto janë organizatat përfituese

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ka ndarë grante në vlerë 79,427 euro për tetë organizata. Secila nga organizatat përfituese i kanë marrë nga rreth 10 mijë euro pë...

"Politika industriale 2030", Ministria ndan 400 mijë euro për të mbështetur bizneset për certifikimin e produkteve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve (KIESA) ka nisur fazën e parë të zbatimit ...

Bislimi: Për herë të parë janë ndarë mjete në këto përmasa për Luginën e Preshvës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi ka thënë se për Luginën e Preshevës janë ndarë grante për projekte në vlerën mbi 1 milion ...

BIRN financon projekte për të hulumtuar arkivat e rasteve të krimeve të luftës

BIRN ka dhënë grante për 13 gazetarë, historianë, artistë dhe aktivistë për projekte që eksplorojnë arkivat e Gjykatës Penale Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë dhe gjykatat ...

Ukraina pranon afër 530 milionë dollarë grante nga SHBA-ja dhe Britania

Ukraina ka pranuar pothuajse 530 milionë dollarë grante nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania nga fondi i krijuar në Bankën Botërore, ku mund të bëhen donacione për ...

Nuk mori grantin e përfituar nga Ministria e Bujqësisë, qytetari futet në borxhe (VIDEO)

Resmen Smaili është një qytetar nga fshati Mushnikovë i komunës së Prizrenit.

50 milionë euro vlera e mbështetjes direkte për bujqësinë më 2021