Postet nga: Granit Shehaj

Mbrohen në heshtje ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici

Në Gjykatën e Ferizajt sot është mbajtur seanca e radhës e rigjykimit të ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje ...

Ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici i akuzuar ballafaqohen me dëshmitarë para Gjykatës

Rigjykimit ndaj ish gjyqtares Safete Tolaj e akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje apo asgjësim i vulave zyrtare, djalit të saj Fisnik Tolaj, i ...

Nis rigjykimi ndaj ish-gjykatëses Safete Tolaj, djalit të saj dhe policit

Në Gjykatën e Ferizajt ka filluar rigjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e cila po akuzohet nga Prokuroria për veprat penale - keqpërdorim të pozitës apo autoritetit ...

Arsyet pse Gjykata e Apelit e ktheu në rigjykim rastin ndaj ish- gjyqtares Safete Tolaj

Gjykata e Apelit ka njoftuar sot se rasti ndaj të akuzuarve Fisnik Tolaj, Safete Tolaj dhe Granit Shehu është kthyer në rigjykim.

Prokuroria kërkon rigjykim për ish-gjyqtaren Safete Tolaj dhe rritje të dënimit për djalin e saj

Në Gjykatën e Apelit  është mbajtur seanca për rastin e ish-gjykatëses Safete Tolaj, si dhe djalit të saj, Fisnik Tolaj dhe zyrtarit policor, Granit Shehaj.

Lirohet ish-gjyqtarja Safete Tolaj, dënohet djali i saj Fisniku

Gjykata e Ferizajt ka liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ish-gjyqtaren Safete Tolaj. Sipas aktgjykimit të kësaj gjykate, Prokuroria nuk ka vërtetuar akuzë...

Polici me aktakuzë për korrupsion aktiv në Policinë e Kosovës

Një hulumtim i emisionit “Drejtësia në Kosovë”, në fillim të vitit të kaluar rezultoi me aktakuzë në tetor të po të njëjtit vit ndaj gjykatëses së Deç...

Rast i shënjestruar, ish-gjyqtarja Tolaj sërish para gjykatës

Ish-gjyqtarja, Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare do të përballet sërish para Gjykatës në Ferizaj. Bashkë me ish-gjyqtaren, të akuzuar janë ...