Postet nga: grafite

Grafitet në Zubin Potok, Leposaviq dhe Mitrovicë të Veriut, Policia jep detaje

Tri raste të nxitjes së përçarjes dhe mosdurimit u shënuan të dielën e 11 shkurtit në Kosovë, ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin 24 orësh.

'Brigada e Veriut është gjallë' - grafite të reja në veri

“Kur të kthehet ushtria në Kosovë, Brigada e Veriut jeton” janë grafitet që janë parë sot në komunat në veri të vendit.

Shkruhen grafite përçarëse në muret e QKMF-së në Suhodoll të Mitrovicës

Policia e Kosovës ka njoftuar se persona ende të panjohur kanë shkruar grafite me mbishkrime me përmbajtje përçarëse në muret e Qendrës Kryesore të ...

Në vendin ku u vra Enver Zymberi, shkruhet grafiti në serbisht ‘Këtu jemi’

Në vendin ku kishte rënë heroi i kombit, zyrtari policor, Enver Zymberi, gjatë një aksioni të Policisë së Kosovës në veri të vendit, në vitin 2011, janë shkruar parulla ...

Policia po heton grafitet në veri

Mes natës së 17 dhe 18 gushtit në Mitrovicë të Veriut janë shkruar grafite me mbishkrimin: “Mos u brengoseni  këtu jemi”, “Brigada e Veriut”, “Mos u brengosuni ju presim”.

Grafite pas arrestimit të profesorit të dyshuar për pedofili në Prizren

Disa mure të shkollave e hapësirave të tjera publike në qytetin e Prizrenit janë mbushur sonte me grafite pas arrestimit të një mësuesi të dyshuar për pedofili.

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist: Policia - bashkëfajtore në vrasjen e grave

Me mbishkrimet “Policia, bashkë-fajtore në vrasjen e grave”, “Burrat vrasin gratë, shteti hesht”, “Për gratë, as shtëpia nuk është vend i sigurt”, Kolektivi për Mendim dhe ...

Katër persona dërgohen në polici për shkak të grafiteve feministe

Policia në Mitrovicë ka intervistuar katër persona si të dyshuara për prishje të rendit dhe qetësisë publike.