Postet nga: Grabitje ne tentative

Rrëfimi i gjilanases: Të dyshuarit kishin pasur thikë kur kanë tentuar të më grabisin çantën

Të akuzuarit për grabitje në tentativë deklarohen për fajësinë

Rrëfimet e punëtorëve për tentim grabitjen në 'Ria Capital'

Trim Vokshi, i akuzuari për grabitje në tentativë në ‘Ria Capital’, është ballafaquar me dëshmitë e punëtore të institucionit ku dyshohej se kishte tentuar ta kryente grabitjen.

Të dyshuarit tentojnë të grabisin bankomantin në Prishtinë

Katër persona të dyshuar kanë tentuat gjatë ditës së djeshme të kryejnë një grabitje në një bankë në Prishtinë.

Ferizaj, tentim për grabitje të armatosur brenda auto-sallonit

Një grabitje nën kërcënimin e armëve e cila ishte planifikuar nga dy persona të dyshuar që të kryhej brenda një auto- salloni, ka mbetur në tentativë.

Gjakovë - Ndërpritet gjykimi për grabitje në tentativë

 

Gjakovë – Burg dhe gjobë për grabitjen në tentativë

Dorlir Nura nga Skenderaj, i akuzuar për grabitje në tentativë, u dënua me 5 vite burgim dhe 2000 euro gjobë.

I akuzuari e pranon se tentoi ta grabisë shtëpinë në Rahovec

Njëri nga të akuzuarit për grabitjen në tentativë në një shtëpi në Rahovec e ka pranuar fajin.  I akuzuari i dytë po vazhdon të jetë i arratisur.

Gjakovë, del para gjykatës i akuzuari për grabitje

Trim Vokshi, i akuzuar për grabitje në tentativë, doli para gjykatës ku edhe kundërshtoi këtë aktakuzë.