Postet nga: Google

Google largon shefin për diversitet pas postimeve anti-semitike

Gjiganti Google ka larguar nga puna shefin për diversitet Kamau Bobb, për shkak të një postimi më 2007, në të cilin ka thënë se hebrenjtë kanë “oreks të ...

Google Photos i ka ndryshuar rregullat

Pas disa njoftimeve dhe paralajmërimeve, momenti i paralajmëruar më në fund ka arritur.

Google Maps vjen me risi

Google Maps po bëhet më i mirë pas çdo azhurnimi. Gjatë konferencës I/O të këtij viti, kjo kompania prezantoi një numër specifikash të reja që ...

Së shpejti Google Photos vjen me masa të reja për ruajtjen e fotografive

Google ka në plan t’i kufizojë llogaritë falas në 15 GB hapësirë ndërkohë që masat e reja do të jenë efektive duke filluar nga qershori i këtij ...

Kompania simotër e Google raporton fitime rekorde

Alphabet, kompania simotër e gjigantit Google ka raportuar për rritje të fitimeve në çerekun e parë të vitit, duke thënë se njerëzit kanë qëndruar më ...

Presion mbi krerët e teknologjisë për të kontrolluar lajmet e rreme

Shefat ekzekutivë të kompanive Facebook, Google dhe Twitter u përballën me pyetje të vështira nga ligjvënësit amerikanë, për rolin e këtyre firmave në ...

Lansimi i telefonit Pixel4 i Google 

Për muaj të tërë, shumë blogje, madje edhe vet Google, kanë shfaqur shumë fotografi dhe video që japin detaje rreth Pixel 4, sidomos në atë publikimin e njohur teknologjik ...

Dhjetë personat më të kërkuar në Google në 2018

Për kërkimin e informacioneve, gjërave dhe personave që iu interesojnë njerëzve, më së shumti përdoret Google.