Postet nga: Google

A mund të sfidohet Google?

Një rast mosbesimi i Qeverisë amerikane kundër gjigantit të kërkimeve në internet Google duket i fortë, por mund të përballet me një betejë të ashpër gjyqë...

Google përballet me padi nga Shtetet e Bashkuara

Gjiganti i kërkimeve në internet, Google, përballet me padinë më të madhe të mosbesimit, të paraqitur nga Shtetet e Bashkuara, në më shumë se dy dekada.

Google do t'i lejojë punëtorët të punojnë nga shtëpia të paktën deri verën e ardhshme

(CNN) Google) Kompania Google do t'i lejojë punonjësit të punojnë nga shtëpia deri të paktën në korrik 2021, tha një zëdhënës i kompanisë të hë...

Një nga bizneset më të vjetra në internet u shit për 9 miliardë dollar

(CNN Business) Një nga bizneset më të vjetra në internet ka një pronar të ri. Kompania Adevinta e Norvegjisë po blen biznesin e reklamave të klasifikuar në eBay (EBAY) pë...

Spiunimi masiv ndaj përdoruesve të Google, shfaq dobësi të re të sigurisë

Një  zbulim i bërë së fundmi tregon se  spiunët kanë sulmuar përdoruesit përmes 32 milion shkarkimeve në shfletuesin Web Chrome që është kryesues i tregut të Google.

Çdo ditë, Google bllokon mbi 18 milionë emaila mashtrues në lidhje me COVID-19

Gjiganti i Teknologjisë "Google" ka njoftuar se pandemia COVID-19 ka bërë që të ketë një eksplodim të sulmeve “pishing” (përpjekje mashtruese për të marrë informacione sensitive) me ...

Google shton edhe pesë gjuhë në sistemin e përkthimit

Google tha se sistemi i tij i përkthimit online ka shtuar pesë gjuhë të reja: tatare, turkmene, ujgure, kinyarvanda dhe odia.

Shefi i Google-it bën thirrje për rregullore mbi inteligjencën artificiale

Shefi ekzekutiv i kompanisë Google, Sundar Pichai ka bërë thirrje të hënën për një qasje më të balancuar në rregulloret e inteligjencës artificiale, duke i ...