Postet nga: google maps

Google Maps vjen me një veçori të re për t’i gjurmuar miqtë dhe njerëzit tuaj më të afërt

Funksioni i ri i ndarjes së vendndodhjes së "Google Maps" heq një pjesë të supozimeve nga pyetja se kur të gjithë do të mbërrijnë në një destinacion duke ju ...

Google Maps vjen me një përmirësim të madh

Aplikacioni i navigimit i Google ka marrë një përmbledhje të detajuar të pikave të referimit, ndarje të përmirësuar të vendndodhjes, si dhe një funksion për rrugë...

Një përditësim i ri në Google Maps do t'i lejojë vozitësit të kursejnë para dhe të ndihmojnë në shpëtimin e planetit

Të gjithë përdoruesit që e përdorin Google Maps janë gjithmonë në kërkim të rrugës më të shpejtë për në destinacionin e tyre. Megjithatë, duket se ...

Google Maps tani e vlerëson koston e udhëtimit tuaj

Një veçori e re e Google Maps që e vlerëson shumën financiare që duhet ta paguani gjatë vozites në një rrugë të caktuar, ka filluar të shfaqet ...

Google Maps tani ju ndihmon të gjeni ajër të pastër

Google Maps si në sistemin iOS ashtu edhe në Android ka një shtresë të re të Cilësisë së ajrit që mund të jetë e dobishme kur planifikoni shëtitjen ...

Këto opsione në iPhone mund t'ua shpëtojnë jetën

iPhone juaj përmban një sërë mjetesh mbijetese për t'u ndihmuar kur jeni në telashe. Këto janë disa prej tyre.

Google Maps është përmirësuar për ata që i pëlqejnë udhëtimet e gjata

Shërbimi i Google do të fillojë t’i vlerësojë çmimet e tarifave dhe do të ndajë më shumë detaje që do ta bëjnë navigimin më të lehtë.

Kriminelët të cilët u kapën falë Google Maps

Policia, me sa duket, thjesht pëlqen ta përdorë aplikacionin Google Maps ndërkohë që është në ndjekje të të gjitha llojeve të njerëzve të këqij.