Postet nga: gjyqësor i hapur

Mungon i akuzuari, shtyhet gjykimi për narkotikë

Në gjykimin për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve po gjykohen të akuzuarit Lulzim Dalipi, Emin Ibrahimi, Labinot Kqiku nga Gjilani si dhe Kushtrim ...

1 vit burgim dhe trajtim psikiatrik për tentim vrasje

Me një vit burgim, 100 euro gjobë dhe trajtim të detyrueshëm psikiatrik është gjykuar sot Jeton Mavraj, për shkak se u gjet fajtor n[ akuz[n p[r tentim ...

Dënohet me burg e gjobë i akuzuari për grabitje në ‘Western Union’

Me 2 vjet burg e 1500 euro është dënuar nga Gjykata e Mitrovicës Bestin Rama, i akuzuar se më 18 shator të këtij viti në Mitrovicë me qëllim që ...

Shtyhet gjykimi i 3 shtetasve të Shqipërisë, të akuzuar për grabitje në fshatrat e Prizrenit

Në Gjykatën e Prizrenit nuk ka filluar siç ishte paraparë gjykimi i 3 shtetasve të Shqipërisë, Frederik Leka, Jurgen Jusha dhe Aleksandër Biba, të akuzuar për grabitje ...

I akuzuari për vjedhje në Gjakovë: Për herë të parë jam në këtë qytet

Një i akuzuar nga Vushtrria për vjedhje të një telefoni dhe një portofoli nuk e ka pranuar fajësinë për veprën për të cilën po ...

I akuzuari me tension të lartë të gjakut, shtyhet gjykimi

Gjykata e Gjilanit e ka pranuar kërkesën e të akuzuarit për shtyrje të seancës për shkak se nuk ndihej mirë me shëndet.

Burg me kusht për të akuzuarit për përleshjen te shkolla e fshatit

Gjykata e Gjilanit i ka shpallur fajtorë Elbasan dhe Visar Muratin nga Tërpeza e Vitisë, të cilët akuzoheshin për veprën penale të lëndimit të lehtë ...

Milaim Zeka nesër në gjyq për mashtrim dhe pastrim parash

Milaim Zeka, deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e partisë Nisma Socialdemokrate, nesër pritet që të dalë përsëri para gjyqit, kësaj radhe në...