Postet nga: Gjykimi

Qemajl Mustafa në qershor del para gjyqit për kurdisje të tenderëve

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i sapozgjedhur i degës së PDK-së në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të ...

Prishtinë, 17 vjet burg të akuzuarit për shtytje në vrasje

Gjykata e Prishtinës e ka dënuar me 17 vjet burgim personin A.A, pasi e gjeti fajtor për veprën penale të shtytjes në vrasje të rëndë.

Caktohet dita e gjykimit të Pal Lekajt

Pasi që Gjykata e Apelit kishte refuzuar ankesat për hudhjen e aktakuzës dhe kundërshtimit të provave ndaj të pandehurve Pal Lekaj, Ismet Isufi dhe Veli Hajdaraga, gjykata ...

Dështon seanca, e akuzuara për përvetësim të ratave të kredive shkon në pushime në Zvicër

Merita Shehu, ish-arkëtarja e një organizate mikrofinanciare, e akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, pritej të dilte sot para gjykatës në Gjakovë.

Burg për grabitjen e vitit 2013 në bastore të Pejës

Gjykata në Pejë u ka dhënë burg dy të akuzuarve për një grabitje të armatosur që kishte ndodhur në dhjetor të vitit 2013 në një lokal të Pejës.

AI: Gratë në Iran sulmohen për kodin e veshjes

 

Kërkohet ekspertizë financiare në gjykimin e ish-Drejtorit të NLB-së

Në gjykimin ndaj ish-drejtorit të bankës NLB, Ismajl Rudari, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, prokurori kërkoi të bëhet një ekspertizë financiare.

Zvicra kundër riatdhesimit dhe gjykimit të luftëtarëve të IS-it

Zvicra preferon që qytetarët e saj të cilët luftojnë për grupin militant “Shteti Islamik” të gjykohen në vendin ku gjenden dhe jo të riatdhesohen në vendlindje pë...