Postet nga: Gjykimi

Nëna kosovare rrëfen si ia rrëmbyen vajzën gjatë luftës

Nëna e një vajze që u mor kur forcat serbe sulmuan fshatin Zahaq në Kosovë në maj të vitit 1999, tha në gjyqin për krime lufte të 12 ushtarëve ...

Dështon gjykimi i ish anëtarit që akuzohet se hedhi gaz lotësjellës në mbledhjen e LVV-së

Ka dështuar të mbahet gjykimi i Enver Bajramit për gjuajtjen e gazit lotësjelles brenda mbledhjes së Lëvizjes Vetëvendosje në Ferizaj.

Mitrovicë, dënohen Drejtori i Trepçës në veri dhe Zëvendësi i tij

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me nga dy vjet dënim me kusht të pandehurit Jovan Dimkiq dhe Dragan Milenkoviq për keqpërdorim të detyrës ...

Prokurorja zbut akuzat ndaj Sokol Bashotës dhe zyrtarëve tjerë të Klinës

Prokurorja e Pejës, Sahide Gashi, ka hequr dorë nga ndjekja penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarve Sokol Bashota, Esat Raci, Fadil Gashi dhe ...

Ish-zyrtarët e Ministrisë së Drejtësisë lirohen dhe parashkruhen për disa tenderë

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza ish-zyrtarët e Ministrisë së Drejtësisë, Besnik Dërmakun, Hidajete Gashin dhe Naim Krasniqin të akuzuar për keqpërdorim ...

Ish- zëvendës komandanti i policisë në veri, i pafajshëm nga akuzat për shpenzimet e karburanteve

Ish- zëvendës komandanti i Policisë së Kosovës në Mitrovicë të Veriut, Darko Gusniq, është liruar sot nga akuzat në Gjykatën e Mitrovicës.

VIDEO - Dënohet sërish i akuzuari në rastin ‘Badovci’

Fehmi Musa, i akuzuar në rastin e njohur si “Badovci”, është shpallur përsëri fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

I akuzuari në spital, shtyhet gjykimi për detergjent e pampersa pa doganë

Seanca e shqyrtimit fillestar e paraparë të mbahej sot në gjykatën e Mitrovicës ndaj të akuzuarve Filip Filipoviq, Milan Stojanoviq, Marko Mlladenoviq dhe Bekim Gashi ka dështuar ...