Postet nga: Gjykimi për vrasje

Vrasja e Arben Dekajt, hetuesi policor: njollat në veturën me të cilën dyshohet se u bart i vrari u përputhën me gjakun e tij

Në Gjykatën e Pejës sot ka vazhduar gjykimi për vrasjen e Arben Dekajt, vrasje për të cilën po akuzohet Kamber Buleshkaj.

Nënë e bijë përballen me dëshmitarë në gjykimin e tyre për vrasjen e Sefer Berishës

Nafije Rrafshi dhe Behare Nura, nënë e bijë, të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës, kanë dalë sot para Gjykatës së Gjakovës, ku kanë dë...

Nënë e bijë sërish në gjyq për vrasjen në Malishevë

Më 6 dhe 12 prill pritet të vazhdojë gjykimi ndaj Nafije Rrafshit dhe Behare Nurës, nënë e bijë, të akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës.

Dëshmojnë ekspertët në gjykimin për vrasjen që dyshohet se u krye shkaku i borxhit prej 77 mijë eurove

Në procesin gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt, janë dëgjuar sot eksperti mjekoligjor, eksperti i psikiatrisë dhe eksperti psikosocial.

Vrasja e dy vëllezërve në Deçan, Gjykata e refuzon pranimin e fajësisë nga i akuzuari

Në rigjykimin për vrasjen e Rexhep dhe Burim Ramajt, për çka po akuzohen babë e bir, Sali e Durim Lushaj, Gjykata e ka refuzuar pranimin e fajësisë ...

Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt.

Vrasja me pagesë, zbardhen përgjimet: Të dyshuarit planifikuan t'i kërkojnë ndihmë Hajdar Beqës

Emri i deputetit të PDK-së, Hajdar Beqa, është përmendur sot në gjykimin për vrasjen me pagesë në Deçan.

Anëtari i grupit rrëfen për vrasjen me pagesë në Deçan

Procesi gjyqësor në Gjykatën e Pejës për vrasjen e Ferdinand Gjinit po i afrohet fundit.