Postet nga: gjykimi për vrasje të rëndë

I akuzuari thotë se xhaxhai i tij kishte kryer vrasjen

Nipi dhe axha, Nasip e Tasim Zhuniqi po akuzohen për vrasje të rëndë të Nuredin Kastratitafër varrezave në një fshat të Rahovecit.

Rrëfemi i Suharekasit si e planifikoi gruaja vrasjen e burrit të saj

Në gjykimin për vrasje të rëndë, e cila ka ndodhur në Peqan të Suharekës më 2016, sot para Gjykatës në Prizren mbrojtjen e ka dhënë i ...

Gjykimi për vrasjen e Skender Limajt hyn në vitin e nëntë

Në gjykimin e Emin Krasniqit, i akuzuar për veprën penale – vrasje e rëndë, avokati i tij, Florim Vërtopi, i është ankuar kryetares së trupit gjykues Raima ...

Vazhdon gjykimi për ‘vrasjen mizore’ në Peqan të Suharekës

Në Gjykatën e Prizrenit vazhdon sot gjykimi për vrasjen mizore që ka ndodhur në fshatin Peqan të Suharekës.

Nëna rrëfen se si babai e mbyti me dajak djalin 14 vjeçar në Karaçevë

I akuzuar se e rrahu djalin e tij të mitur për vdekje, Gani Bernjashi nga Karaçeva e Ulët, ka dalë para Gjykatës në Gjilan për ...

Prokuroria përshkruan ‘vrasjen mizore’ në Suharekë

Nën masa të rrepta të sigurisë është mbajtur sot seanca në gjykimin për vrasjen në Peqan të Suharekës.

Aktakuza përshkruan vrasjen në 'mënyrë mizore' në Vushtrri

Në Gjykatën e Mitrovicës ka dështuar të mbahet seanca e gjykimit ndaj Qëndrim Xhakollit dhe Rejhan e Liburn Ajazit.