Postet nga: gjykimi për tentim vrasje

1 vit burgim dhe trajtim psikiatrik për tentim vrasje

Me një vit burgim, 100 euro gjobë dhe trajtim të detyrueshëm psikiatrik është gjykuar sot Jeton Mavraj, për shkak se u gjet fajtor n[ akuz[n p[r tentim ...

I akuzuari për tentim vrasje pendohet dhe i kërkon falje viktimës

I akuzuari për tentim vrasje, Jeton Mavraj, i ka kërkuar falje publike viktimës dhe ka pranuar fajësinë në gjykimin e tij në Gjykatën e Pejë...

Deklarohen të pafajshëm 3 vëllezërit e akuzuar për tentim vrasjen e taksistit

Në Gjykatën e Mitrovicës është mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj të akuzuarve Naim, Ramadan dhe Arton Hoti.

Aktakuza: I akuzuari ishte i bindur që dy personat që i theri me thikë kishin vdekur

Në Gjykatën e Mitrovicës ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e të akuzuarve Valon Sadiku dhe Muharrem Kurti.

Ndërpritet gjykimi për tentim vrasje, i akuzuari kërkon marrëveshje

Gjykimi në Gjykatën Themelore në Gjakovë në rastin e Adrion Kelmendit nga Kramoviku i Rahovecit nuk u mbajt pasi që avokati i tij, Ndrec Dodaj, kërkoi nga trupi ...

Sot Mbahet Seancë për Tentim-Vrasjen e Mimoza Kusarit

I dyshuari për tentim- vrasje të kryetares së Gjakovës, Mimoza Kusari- Lila do të dalë sot sërish para trupit gjykues në shqyrtimin e dytë në Gjykatën ...

Dëshmitarë të Rinj në Rastin Kundër Shishanëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor në rastin kundër Fadil Shishanit, i akuzuar për tentim vrasje dhe të birit të tij, Shkëmb ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!