Postet nga: gjykimi për sulmin në kuvend

Përplasja e Fundit në Gjykimin për Sulmin në Kuvend

Prokurori Abdurrahim Islami dhe të akuzuarit për sulmin në Kuvendin e Kosovës për herë të fundit ballafaquan pretendimet e tyre.

Gjykata Cakton Datën e Shpalljes së Aktgjykimit për Sulmin në Kuvend

Gjykata Themelore e Prishtinës ka caktuar datën kur do të shpallet aktgjykimi në rasti ne aktivistëve të Vetëvendosjes, të akuzuar për sulmin me mjet shpë...

Avokati Gashi: Prokurori Dështoi të na Bindë për Fajësinë e Frashër Krasniqit

Tomë Gashi, avokat i Frashër Krasniqit, i akuzuar për sulmin me mjet shpërthyes kundër Kuvendit të Kosovës, tha sot në fjalën përfundimtare se ...

Prokurori Kërkon Dënimin e Aktivistëve të Vetëvendosjes

Në fjalën përfundimtare në gjykimin e aktivistëve të Vetëvendosjes për sulmin kundër Kuvendit të Kosovës, prokurori i Prokurorisë Speciale, Abdurrahim Islami tha se ...

Prokurori Përdor Praktikë të Rrallë të Prezantimit të Provave

Prokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Abdurrahim Islami, po përdor një praktikë të rrallë në tentimin për të bindur Gjykatën se të pandehurit për sulmin ...

Aktivisti i Vetëvendosjes Sërish në Paraburgim

Atdhe Arifi, aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje është rikthyer në paraburgim.  Vetëvendosje në një komunikatë për media thotë se Arifi është marrë nga policia mëngjesin e ...

Mbeten në Arrest Shtëpiak Aktivistët e LVV-së

Gjykata refuzoi kërkesën e avokatëve mbrojtës të Frashër Krasniqit, Adea Batushës dhe Egzon Halitit që këta tre të akuzuar të lirohen nga arresti ...

Aktivisti i LVV-së Largohet nga Seanca e Shoqërohet në Polici

Aktivisti i Vetëvendosjes" Arianit Beqiri është larguar nga policia prej seancës ku Adea Batusha, Frashër Krasniqi, Egzon Haliti dhe Atdhe Arifi po akuzohen për sulmin ndaj ...