Postet nga: Gjykimi për ryshfet

Gjykimi i rojes së pyllit, dëshmitarët thonë se i akuzuari nuk i mori 20 eurot që ia ofruan ryshfet

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj rojtarit të pyellit, Xhavit Avdiu, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Polici tregon si u kapën në flagrancë inspektorët e dyshuar për 50 euro ryshfet në Fushë Kosovë

Në seancën e sotme në rastin e të akuzuarve Adnan Jupolli dhe Gazmend Jashari, është dëgjuar në cilësinë e dëshmitarit, zyrtari policor Fitim Zeqiri.

Dy rojet e pyllit dënohen me nga 6 muaj burg e 500 euro gjobë për 100 euro ryshfet

Më 6 shkurt 2019, Gjykata e Prizrenit i kishte dënuar rojet e pyllit Avdi Trollin dhe Nuhi Bajraktarin me nga 6 muaj burg e 500 euro gjobë secilin.

‘200 unë, 200 ti’: Polici tregon në gjykatë për ryshfetin rreth një patentë shoferi

Një ish-i akuzuar i kthyer në rolin e dëshmitarit ka dhënë versionin e tij në gjykatën e Ferizajt të premten se si ishin marrë vesh bashkë me ...

Prokuroria: Zyrtari i Ministrisë mori 5.000 euro ryshfet në projektin e ndërtimit të shkollës

Mungesa e dëshmitarëve ka bërë që të shtyhet seanca gjyqësore në gjykimin ndaj zyrtarit të inspektimit të projekteve në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (...

Dënohet shtetasi i Shqipërisë, akuzohej se tentoi t’i japë ryshfet policit kosovar

Shtetasi i Shqipërisë, Jetmir Ajazi, i akuzuar se deshi t’i jepte ryshfet një polici të Kosovës për të mos i shqiptuar një gjobë për kundë...

Dënohet me kusht i akuzuari për ryshfet

Reshat Bajrami, i akuzuar për dhënie ryshfeti ndaj rojes së pyellit , u dënua sot nga gjykata e Gjilanit.

3 policët e pranojnë fajin për marrje ryshfeti, i 4-ti kërkon lirimin nga akuza

Në rigjykimin e 4 zyrtarëve policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti, është dhënë fjala përfundimtare.