Postet nga: Gjykimi për Mashtrim

'Burdushi' akuzohet për mashtrimin e një 'pacienti'

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Hysni Peqani, i njohur si "Burdushi".

Prek fundin gjykimi i të akuzuarit se u prezantua rrejshëm si zyrtar i Komunës

Gjykimi ndaj të akuzuarit për mashtrim dhe paraqitje të rremë si zyrtar, Enver Zhjeqit, po i afrohet fundit.

Aktakuza: Si u mashtruan 489 qytetarë të Kosovës me ‘punësim’ në Gjermani

Shqyrtimi fillestar i gjykimit të të akuzuarve për mashtrimin e qindra qytetarëve të Kosovës për punësim në Gjermani ka dështuar të mbahet.

Gjykata Supreme anulon dënimin e Agim Shahinit

Gjykata Supreme e Kosovës e ka aprovuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të paraqitur nga mbrojtësi i Agim Shahinit, Granit Vokshi, duke anuluar aktgjykimet ...

E akuzuara për mashtrim me subvencione e pranon fajësinë

Gjykata e Prishtinës e ka pranuar marrëveshjen për pranimin e fajësisë, të arritur mes të akuzuarës Ardiana Gorani dhe Prokurorisë Speciale të Kosovës.

Milaim Zeka del para gjyqit për akuzat për mashtrim e pastrim të parave

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga NISMA Social Demokrate, Milaim Zeka, nesër do të dalë para gjyqit nën akuzat për mashtrim e pastrim të parave.

I akuzuari ka ‘mbetur’ në Serbi, shtyhet gjykimi për keqpërdorim me ngastrat kadastrale

Gjykimi i Fatmir Muriqit, i cili po akuzohet për veprën penale të mashtrimit, ka dështuar të mbahet për shkak se mungoi i akuzuari por edhe prokurori ...

E kishte mashtruar të dëmtuarin se do t’i jepnin lopë, dënohet e akuzuara

Gjykata e Gjakovës ka shpallur aktgjykimin në rastin e të pandehurve Gjylfidane Morina dhe Marash Marku, të akuzuar për veprën penale të mashtrimit.