Postet nga: gjykimi per krime kunder njerezimit

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari  thotë së nuk ka parë asnjë rrëmbim të civilëve serbë nga UÇK-ja në Rahovec

Dëshmitari Predrag Dediq, ka pohuar se në Kosovë, policia dhe ushtria serbe po i detyronin shqiptarët që të largoheshin nga shtëpitë dhe fshatrat e tyre.

Hagë, dëshmitari Dediq flet për ndërtesën e zjarrfikësave në Rahovec dhe rrëmbimin e djalit të tij

Në Dhomat e Specializuara në Hagë të enjten, përmes videolidhjes ka filluar të japë dëshminë dëshmitari i 32-të, Predrag Dediq, i cili ai ka rrëfyer pë...

Përfundon dëshminë dëshmitari i mbrojtur, kryetari i trupit gjykues kritikon palët për mënyrën e shfrytëzimit të kohës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë dëshmitari me kodin W04753 ka përfunduar dëshminë e tij në gjyqin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup ...

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i mbrojtur rrëfen për strukturat komanduese të UÇK-së në Drenoc të Rahovecit

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka nisur dëshmia e dëshmitarit të mbrojtur me kodin - W-04753 në gjykimin kundër ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovë...

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, shtyhet seanca e sotme, vazhdon më 30 tetor

Në Dhomat e Specializuara në Hagë të mërkurën senaca e sotme është ndërprerë dhe është shtyrë për datën 30 tetor.

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së fillon në seancë të mbyllur për publikun

Në Dhomat e Specializuara në Hagë, seanca gjyqësore nisi e mbyllur për publikun të mërkurën. Në këtë fazë të procesit, dëshmitari i mbrojtur i ...

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Gjykata aprovon prova të reja në çështjen e Hashim Thaçit

Dhomat e Specializuara në Hagë kanë aprovuar kërkesën e avokatit të Hashim Thaçit për pranimin e materialeve të reja si prova në këtë proces.

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, edhe një dëshmitar dëshmon në seancë të mbyllur për publikun

Në Dhomat e Specializuara në Hagë të hënën seanca është zhvilluar në pjesën më të madhe e mbyllur për publikun.