Postet nga: gjykimi per krime kunder njerezimit

Gjyqtari e sfidon me kundërshtitë mes dëshmisë së sotme dhe deklaratave dhënë EULEX-it, ky është arsyetimi i Gjergj Dedajt

Në seancën e sotme, gjykatësi Guenawl Mettraux i ka parashtruar pyetje dëshmitarit Gjergj Dedaj në Gjykatën Speciale.

Dedaj në Hagë: Deklaratat e mia ndaj Thaçit kanë qenë të panevojshme dhe të ekzagjeruara

Në nëntor të vitit 2022, Gjergj Dedaj ka pretenduar se ka dërguar një letër Zyrës së Prokurorit të Specializuar, ku ka njoftuar se distancohet nga të gjitha ...

Dedaj në Hagë: UÇK-ja ishte sjellur në mënyrë korrekte

Gjergj Dedaj, ish-ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, po vijon me dëshminë e tij para Dhomave të Specializuara në gjyqin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep ...

Rasti Thaçi dhe të tjerët, ish-ambasadori në Maqedoninë e Veriut, vazhdon dëshminë në Hagë

Ish-ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj po dëshmon edhe edhe sot para Dhomave të Specializuara në gjyqin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit ...

Gjykata Speciale mori vendime rreth garantimit të procesit publik në çështjen ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Gjykata Speciale në Hagë lëshoi sot një urdhër thelbësor për rregullimin e procedurave gjyqësore dhe garantimin e hapësirës publike në çështjen gjyqësore ...

Dedaj: Në kohën e luftës, zyrtarë të partive, më shumë të LDK-së, kanë bërë propagandë anti-UÇK

Gjergj Dedaj ka vazhduar dëshminë e tij në Gjykatën Speciale ku për krime të pretenduara të luftës dhe krime kundër njerëzimit po gjykohen Hashim ...

Dedaj Prokurorisë në Hagë: 'Mos ma përmendni rrahjen, se po më ofendon'

Për një kacafytje që kishte ndodhur siç thotë Gjergj Dedaj, para 25 vitesh ka qenë një inicident dhe jo në rrahje.

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari Dediq ballafaqohet me deklaratat e tij kundërthënëse rreth zhdukjes së djalit të tij

Në gjykimin e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, të akuzuar për krime lufte dhe ...