Postet nga: Gjykimi për keqpërdorim

VIDEO: Burg e gjobë për ish-inspektorin e ATK-së

Gjykimi ndaj Driton Fetahut ish-inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) e Bledar Haskut kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, ka marrë epilog, ...

Prokurori heq dorë nga ndjekja penale e të akuzuarit për dhënie të mitos, kërkon dënimin e të akuzuarit për marrje të mitos

Prokurori i Gjakovës, Ali Uka ka hequr dorë nga ndjekja penale ndaj të akuzuarit për dhënie të mitos, Bledar Haskut.

Dëgjohen dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-inspektorit të ATK-së

Driton Fetahu, ish-inspektor i ATK-së dhe Bledar Hasku, kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion dolën sot para gjykatës në seancën ku u ...

Gjakovë, caktohet data për seancën ndaj ish-inspektorit të ATK-së 

Driton Fetahu ish-inspektor i ATK-së  dhe Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion, do të dalin para gjyqit në shkurt të këtij viti.

Pal Lekaj bashkë me tre të tjerë sërish në bankën e të akuzuarit

Pal Lekaj, Ismet Isufi, Veli Hajdaraga dhe Gani Rama, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjakovës.

Gjykimi për kabllon që e siguroi KEDS-i, e njëjta ishte blerë edhe me para të komunës

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj ish-shefit të Shërbimeve Publike në Malishevë, Ismet Mazreku, dëshmuan dy dëshmitarë.

Gjykata shpalli fajtorë tre ish-zyrtarë të Bankës NLB për vjedhjen e klientëve

Burim Ademaj, Ilir Kryeziu dhe Besnik Delijaj, ish-zyrtarë të ‘NLB Banka’ janë shpallur fajtorë nga Gjykata Themelore e Prishtinës për akuzat me të cilat ngarkoheshin nga Prokuroria, kurse ...

Zëvendësministri hyn në negociata me prokurorinë për marrëveshje për pranimin e fajësisë

Ish Drejtori i Inspektoratit në Komunën e Prizrenit ka pranuar që të negociojë një marrëveshje për pranim të fajësisë për keqpërdorim të pozitës ...