Postet nga: Gjykimi për grabitje

Prishtinasi rrëfen si ia grabitën 2.500 euro në Gjakovë

Katër të akuzuarit për grabitjen e 2.500 eurove janë sjellë të prangosur sot në sallën e  Gjykatës së Gjakovës.

Fotografitë dëshmojnë skemën e vjedhjeve në 20 biznese në Prishtinë

Në gjykimin e Eset Dragushës dhe Albert Lecit, të akuzuar për grabitje në 20 biznese në Prishtinë, sot janë shikuar pamjet nga rastet e grabitjeve, të sjella në CD ...

Afër fundit gjykimi për grabitjen e mbi 200 mijë eurove

Skifter Beqiraj i cili akuzohet  për grabitjen e 223 mijë eurove doli sot para gjykatës në Pejë ku brenda dy ditësh pritet të merret vendim për të.

Pejë, ballafaqohen dëshmitë e ekspertëve të ADN-se në rastin e grabitjes se 223 mijë eurove

Procesi gjyqësor në Gjykatën e Pejës kundër Skifter Beqirajt, i cili akuzohet  për grabitjen e 223 mijë eurove, po i afrohet fundit.

Gjykimi për grabitje, dëshmitari: Asnjëherë nuk i kam parë të dyshuarit

Katër të akuzuarit për grabitjen e 2.500 eurove janë sjellë të prangosur sot në Gjykatën e Gjakovës.

Grabitja e dhunshme kalon me vetëm 12 muaj burg

Një grabitje e dhunshme që kishte ndodhur në qytetin e Pejës ka rezultuar me një dënim te ulët. 12 muaj burg dhe 1000 euro gjobë, i ka shqiptuar Gjykata ...

Grabitja në Vushtrri: Të akuzuarit pranojnë fajin, dënohen me nga një vit e gjysmë burg

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me nga një vit e 6 muaj burgim të akuzuarve Endrit Hajdari dhe Fatos Zenuni për një grabitje të kryer në korrik ...

Deçan: Si e zbuluan grabitësit kur “Viva Fresh” i dorëzon paratë në bankë

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi kundër 4 të akuzuarve për grabitje të 8 mijë e 543 eurove.