Postet nga: gjykimi për fajde

Këngëtari Afrim Muqiqi nuk paraqitet në gjykatë për të dëshmuar në gjykimin për fajde

Në procesin gjyqësor kundër Alban Gecit, Lulzim Berishës, Dalip Brahimit, Bujar Gërbeshit, Ismet Salihut dhe Rrahim Brahimit të akuzuar për organizim te skemave piramidale dhe ...

Dënim me burg për fajde në Gjakovë

Sylë Shala i akuzuar për dhënie të fajdeve u dënua me 2 vjet e 6 muaj burg dhe 2000 euro gjobë.

Gjakovë- Shtyhet gjykimi për fajde

Në gjykimin e Sylë Shalës, i akuzuar për fajde, sot në gjykatën e Gjakovës dështoi të dëgjohej dëshmitari Jeton Rexhepi.

I akuzuari për fajde kundërshton provat e Prokurorisë së Gjakovës

 

Rrëfimi i Saranda Shalës si u morr për fajde lokali tek Xhamia e Llapit

Në gjykimin për fajde dhe detyrim ndaj të akuzuarve Agron Shala, Bashkim Tahiri dhe Naim e Osman Toçani, ka dëshmuar Saranda Shala.

Prokuroria akuzon për fajde pronarin e 'Baron'-it në Prishtinë

Në gjykimin e të akuzuarve për fajde, në mesin e të cilëve është edhe pronari i restorantit "Baron" në kryeqytet, në Gjykatën e Prishtinës sot është ...

Fajdet: Rrëfimi i motrës që pagoi mijëra euro fajde të të vëllait

Në gjykimin për fajde dhe detyrim, për çka akuzohen Agron Shala, Bashkim Tahir si dhe Naim e Osman Toqani, ka dëshmuar Valentina Shala.

Dënohet grupi i Kqirajve për fajde

Gjykata në Prizren i ka shpallur aktgjykimet në rastin e grupit të dyshuar për fajde ndaj grupit të Kqirajve.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!