Postet nga: Gjykimi i policëve

Gjykimi i 20 policëve për marrje ryshfeti, dëshmitari: Kemi marrë nga 30 deri 150 euro nga kontrabandistët në veri

Në gjykimin e 20 policëve të Zubin Potokut, të akuzuar për marrje ryshfeti, sot ka dëshmuar dëshmitari bashkëpunues, Burim Merovci.

Japin mbrojtjen policët e akuzuar për krim të organizuar

Kanë kaluar 8 vite qëkur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte akuzuar 21 persona për krim të organizuar dhe vepra të tjera penale mirëpo gjykimi ende nuk e ka ...

Në Gjykatën e Prizrenit po mbahet seanca ndaj policëve të arrestuar për keqtrajtim

Sot në gjykatën themelore të Prizrenit po mbahet seanca e paraburgimit ndaj policëve të arrestuar për keqtrajtim.

Gjakovë, afër fundit gjykimi i dy policëve

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj dy policëve, Ismet Deva dhe Bit Shala, sot është përmirësuar një pjesë e aktakuzës.

Gjykimi i policëve, shikohen CD-të me pamjet nga pika kufitare

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj dy zyrtarëve policorë, Ismet Deva dhe Bit Shala, Gjykata e Gjakovës i njoftoi sot palët se ...

Shtyhet gjykimi i dy policëve që akuzohen për 40 pako me dredhëza

Mungesa e përfaqësuesit të Zyrës Ligjore të Doganës së Kosovës ka bërë që të shtyhet seanca ndaj dy policëve, Ismet Deva dhe Bit ...

Apeli ua përgjysmon dënimet 4 policëve të dënuar për marrje ryshfeti

Në fillim të vitit 2019, pas ankesave të të akuzuarve, Gjykata e Apelit ua ka përgjysmuar katër zyrtarëve policorë dënimet që u ishin shqiptuar nga Gjykata e ...

4 policët e akuzuar për marrje ryshfeti dalin para gjyqit

Në nëntor të vitit 2017, Gjykata e Prizrenit kishte shpallur aktgjykimin dënues për zyrtarët policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti.