Postet nga: gjykimi i ish-inspektorëve

Në gjykimin e ish-zyrtarëve të Komunës së Prishtinës dëshmon qytetari që u ankua për ndërtimin pa leje

Në gjykimin ndaj ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti dhe Skender Canolli, të akuzuar për veprën penale keqpërdorim i detyrës zyrtare apo ...

Shtyhet shpallja e aktgjykimit për ish-inspektorët e Prishtinës

Sot ishte paraparë të shpallej aktgjykimi për ish-inspektorët e Komunës së Prishtinës, por kjo nuk ka ndodhur.

Ish-Inspektori: U Kërcënova me Armë nga Pronari i një Objekti

Në gjykimin e ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës vazhdoi deklarimi i të akuzuarve, Blerim Ibishi dhe Ardian Muhadri para trupit gjykues.

Ish-Inspektorja Tregon si u Ndërhy në një Leje Ndërtimi

Në gjykimin e ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës vazhdoi dëshminë e akuzuara e këtij procesi Blerina Syla.

Deshishku e Pacolli Dëshmojnë në Gjyqin e Ish-Inspektorëve

I ftuar në cilësinë e dëshmitarit nga prokurorja Drita Hajdari, Hashim Deshishku u pyet lidhur me objektin e ndërtuar nga kompania e tij në lagjen Tophane, në ...

Ndërtuesit Pa Leje Dëshmojnë në Gjykimin e ish-Inspektorëve

Dëshmitari Isuf Berisha, ndërtues i një objekti në Lagjen “Mati 1” në fillim tha se ka pasur leje ndërtimi për objektin e ngritur, por kur gjyqtari Beqir ...

Dëshmitarja Tregon Çfarë i tha Isa Mustafa

Pllana tha se dyshimet për falsifikim të kësaj lejeje ia paraqiti Mustafës kur po kryente punë provuese si inspektore në Komunën e Prishtinës në vitin 2010, ...

Zyrtarja Komunale në Gjykimin e ish-Inspektorëve

Dëshminë e saj sot është duke e dhënë Miradije Rrustemi.